Dnes
Dnes
Jdu rosou nad ránem
a nejsem havranem
co kráká minulost
která končí v temnotách
Děsí mě tíha země
do které ulehnu
Točím se ve zmaru
vemu daru
jenž mě oslní
Jako slunce
svítím
v radosti chvil
Měsíc vyšel
nad temným lesem
jenž
věštil bloudění
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.3.2022