Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmáčknu rukojeď

Zmáčknu rukojeď

Zavřu před tebou city
a ukončím jejich bytí
a zmáčknu rukojeď

Tolik šancí
pro poselství
jenž
zvedá křídla holubic
nepřátelství
po letech
zdvihá hněv
v srdce řev

Po letech
tvého ničení
mé vstřícnosti
opatřena jsi zákeřnou
krutostí
a mě tráví hněv

Pistol konce
nechci použít
avšak
podáváš mi jed
a já chci žít

Tolik šancí
k spočinutí
srdci
ve světlu
dnů
odmítáš

Zabíjeti
chceš
mé city
já však dál chci jíti

Zmáčknu rukojeť
konce

Vyrvala jsi srdce
na zemi rozdrtila
pošlapala
roztrhala

Já naději žila
nabídla tisíce
snítek míru
nabídla
srdce k míru

Dnes si umřela
Publikoval(a): kopretina7777, 18.3.2022
Přečteno (14x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti