Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dech i tep

Dech i tep

Vlasy mé jsou tvé
když hladíváš je
vroucně libáš mě
a hoří vášně

I tělo patří Ti
I duše v těle
i krásný cit

A láska libá
nás obývá
naše srdce
v jeden
dech i tep

Jsi mě všechno
dech i tep
jsem voda a Ty můj břeh
Publikoval(a): kopretina7777, 14.3.2022
Přečteno (164x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti