Hníti v zášti
Hníti v zášti
Anotace: A tak mě toto tíží...
Zášť
ten neznámý pocit
ve mě procit
zášť schovaná pod plášť
drtící mé bytí
zasvěcené hnití
Jdu od hřbitova
a řešit rovně
zas a znova
Bolí jeho chování
tíží jeho slova
opět schovám se
u hřbitova
Těžká slova
hníti u hřbitova
Hřbitov mě pohostí
ač
nechci této hojnosti
Potřebují cítit
ctnost
dobro
upřímnost
Publikoval(a):
kopretina7777, 13.3.2022