Zapletené klubko
Zapletené klubko
V mém tepu
druhých krev
srdce tluče
pro tvůj zpěv
A srdce tluče
v rytmu žití
rosplést
zacuchané klubko
nití
co tě vésti mělo
se zacuchalo
mě pobízí
za časů souznění
k dalšímu hnutí
ku pomoci
jsem tu ve dne
v noci
Vidím nože
co klubko drásají
a na hraně je samota
a tvá prázdnota
Nechala si mě hladit tvé nitro
krvavé bylo
A harfa, flétna hraje
a srdce ti opět tluče
Klubko
dál ti cestu ukazuje
vše srdce může
věř mi
já věřím ti
v osudu máme hru
tak hraj tu nejhezčí
harfy, flétny
čarovný
Vesmír také
prázdný není
a dýcháš
tepeš
žiješ
jaká nádhera
jsi hvězda večera
...
tak jsem uspěla
Jen já jsem nějak
vyčerpaná
pomoc
trestu žádá
Učím se zvládat
vše
a tíhu tvou
ti mé ruce
pomohou
nést
až se v klubko zapleteš
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.3.2022