Potichu
Potichu
Slyšet ticho
dýchat
a mluvit s vodou
Křídla do výšin
nesou
a nejsem němou
Opět přistání
křídel do strání
jdu
nepadnu
slyším ozvěnu
kroků
Cítím pokoru
hru vesmíru
stéblo dopadnout
život kout
na dřívku plout
zbavit se pout
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.3.2022