Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uťatá či tnoucí?

Uťatá či tnoucí?

Vrhají se na mě
stíny
táhnou do hlubiny

Každý má stín
někdy v předu
někdy vzadu
kde je ten můj
těžko tápu

Perutě
dopadajíc do tíhy Země
planou
S náladou hravou
letí mi hlavou

Zatím jaru patřím
v myšlenkách zeje strach
že zima moudřejší je
že uspí vše
aby mohlo zase žít

Kde najít duše klid
a myšlenky hoří
v rukou
snad je ukout?

Uchvácená Země
září
ohněm nebo svatozáří?

Běs se prolnul s nevinností
kudla zrada
čí to ruka k zemi padá
uťatá či tnoucí

A běsy noci
končí ránem
Publikoval(a): kopretina7777, 27.2.2022
Přečteno (28x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti