Přesto chci žít
Přesto chci žít
Kdybych
do hlubin padla
kdybych
presekla nit
sen si tvůrce žádá
a já chci žít
Konejšivá žílo
zlata ve skalách
němý úder
v prach se zvedá
naděje nikam nespěje
a zrána slz krůpěje
přesto chci žít
A stavět sněhuláky
v závějích
třeba sněhu dosti
ne pro zimu v srdcích
ale srdce smích
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.2.2022