Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řeka

Řeka

Řeka je navždy
jiná
a nikdy proud
nevrátíš zpět
s vlnkami chceš
plout

Řeka
jinde protéká
s koryt se vylévá
nezadržíš prsty
ve vlnkách leskne
v přítomném mrazení
zad
a tak navždy
mnou protékej
vím
nevrátíš se zpět
tečeš vpřed
Publikoval(a): kopretina7777, 13.2.2022
Přečteno (29x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 10:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti