Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mráz srdce

Mráz srdce

Tam za krajem temnoty
zimní vánek
konec lásek
konec hry

Za sněhem dávným
kdy rány hladil
sychravý děj
mrazu končin

A to srdce z ledu
znalo tisíc jedů
jenž ho zmrazily
Publikoval(a): kopretina7777, 30.1.2022
Přečteno (20x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti