Žít
Žít
Křest bolesti
prokletý smutky
jenž zaživa
pozřou vše
i dne
Čas zhasl
život nemluví
kolem běží
Čekat
nevzdat
jít
Déšť dojemě mlčí
k ranám v duši
omývá naději
Vykřešu oheň
a ohřeji se v plameni
nitrem Země
Ozářím temnoty
svých dějin
v šlépějích úšlých
i příštích
Za temnoty luny, těžko se chodí
a vyšlapané cesty
ztrácí se v prach
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.1.2022