Přátelstvím letíme
Přátelstvím letíme
Duhovým mostem
plujeme
společně ho střežíme
přátelstvím letíme
Čtyřlístek najdeme
v naše dlaně
vložíme
společně ho střežíme
v dlaních přátelství
navždy já a ty
Bolesti se smyly
a v bujnosti koní
hřívy vlají
plní se přání
i to co k splnění není
jedna pro druhou
život s tebou
cestou osudovou
Publikoval(a):
kopretina7777, 25.1.2022