Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tajemná

Tajemná

Cítíš
moje oči
sledují tě
ve dne
v noci

V paměti měj
nejsem beznaděj
hrej
v životní děj
hrej
sílu měj

Dívám se z lesa
zda-li víš
zdali po mě
pátráš když
se probudíš
jsem nic a jsem vše
jsem myšlenka
jsem jitřenka
z jara prvosenka
v zimě vločka
vánek
co pohladil tě
Inkoust co vpil se

Jsem myšlenka
můza
i kočka černá
přes cestu přeběhnu
když tě uhranu

V ulicích zastavuješ
cítíš můj pohled
zda-li vnímat
smíš
zda-li mě uchopíš

Z létem
pohled hřeje
v zimě zebe
vidím stále
tebe
jak mě utvoříš
Publikoval(a): kopretina7777, 13.1.2022
Přečteno (40x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti