V ráji není jed
V ráji není jed
Srdce bolavé
obklopilo mě lidství zlé
jen andělé
věřili
v mé sny jiskrné
křičela jsem
zlo už ne
neslyšeli
netušili
nevěřili
vraždili
Vzápětí důkaz
Na city
zbrojní průkaz
Zastřelit všechny
Přikovaná k zemi
s pistolí
City bolí
krev hoří v moři
a fényx
vstává z popela
potkala jsem anděla
mého manžela
A nyní už tolik let
vážím si
manžela
nechci lásku
zabíjet
v ráji není jed
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.1.2022