Vzkaz
Vzkaz
Anotace: Pro neznámého...
Ubral jsi smíchu
uvěznil v tichu
ubral si tolik hvězd
co ti mohl život
nabízet
Já uctivá byla
neútočila
zavřel si vrátka
tvůj problém
a jed
já nemám lék
na zlo
černé temno
jenž tě pohltilo
asi v tobě
něco zhnilo
já svůj boj mám
dobrým lidem srdce
dám
a ty mi nevezmeš
už nikdy
hvězdy co svítí
a zapomínám na bolest
jenž chtěl si mi
toužil vmést
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.1.2022