Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevyléčím

Nevyléčím

Kouzelným zvonkem
nezvoním
smrt léčit neumím
když zvolil si paní
ničení
prosím znovuzrození
o ten dar
ať kouzelný
zvonek mám

Za vlády temnoty
praskají klenoty

Tam v ranách
na stěnách
tříští se strach
zvonila jsem
a věřila jsem
že prokleté srdce
dar léčit znám

Když chtěla jsem
léčit srdce prokletý
za mého jiskření
za zvonků zvonění
si mě roztříštil
do temnoty
Publikoval(a): kopretina7777, 5.1.2022
Přečteno (24x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti