Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přes tu dálku

Přes tu dálku

Krev hoří v moři
stínů
dál plynout bez tebe
je
moře krvavé

Mé srdce
slova tvá chrání
tvá moc
o níž nemáš zdání

Od tmy do svítání
jsem
opuštěná
v umírání

Tak co se stalo
zda-li
dávám málo

Oněmění smíchu
nesu hrob
v tom tichu
proniká do útrob

Ty ramena
zjizvená
hladíš
a já
unesu kříž

Možná tušíš
že přes tu dálku
přes tu skálu
do srdce patříš

Přes tu dáli
dychtím
kéž v životě
tě hostit smím
kamarádko
Publikoval(a): kopretina7777, 4.1.2022
Přečteno (149x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti