Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děravý srdce

Děravý srdce

Když v tobě
cosi
zemřelo

Ptáče
co
nikdy nevzlétlo

Rampouchy
srdce proklály
už dávno
srdce děravý

To srdce
na jiskřivém sněhu
chlad obepnul
v záři polární
k tichu tich
Publikoval(a): kopretina7777, 22.12.2021
Přečteno (83x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti