Cesta osudová
Cesta osudová
Krutý osude
zakázala jsem ti
cestu mi védst
sama určím si cestu cest
Osude
opovážím se
...
ne pokorně prosím
dej mi srdce k dílu
a dobrou víru
že zvládnu
tu pěst
tu tíhu
s níž se biju
a kamení jenž
zbývá nést
Donesu do konce
tu tíhu
kamenů
a cestu pokornou
jen kdo dá sílu
naděje přispěje
a dobří lidé
v osudu
Já žiju
a bojuju
na cestě osudu
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.12.2021