Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsme popel

Jsme popel

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Dědeček měl dnes pohřeb

Popel jsme
poutí jdeme
i když bolaví
nemocní
jdeme dál
protože chceme

Však Bůh
dědečka k sobě
zavolal

Tělo bolavé
umlklo
ne však čas
není neexistuje
věčně tepe
jako duše

Bůh žehnej ti
po zemské
těžkosti
ať si šťastný
ať už máš vše
Publikoval(a): kopretina7777, 11.12.2021
Přečteno (22x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti