Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rodinná sešlost

Rodinná sešlost

Kdo je tu pohřbený
za keřem krvavý
tam v dáli samotný
prý ho to nebolí

Kdo je tu pohřbený
zaživa zapomenutý
koho míjí chůzí
světem svým

Životem míjený
za živa pohřbený
v myslích zetlelý

Zlé nitra ozvěny
zbyly mu
s nima si povídá
když v bolesti
trpívá

A napadl sníh
zima truchlí
v závějích
smutné srdce
v rodné hrobce
hlídají holubice
Publikoval(a): kopretina7777, 8.12.2021
Přečteno (61x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti