Advent
Advent
Advent
Adventní neděle v den se vzbudila,
aby čas čekání dneškem zahájila.
Čekání na něhu i na vánoční cukroví,
které již pomalu domácnosti provoní.
Kéž letos shánění stromečků a dárečků
nebude zas znakem těch roztomilých dnů.
Zapomenout na dárky, na úklid, na stresy
a v poklidných procházkách užívat si lesy.
Užívat přátele a báječné období čekání,
prožívat radost jen a už žádné honění.
Publikoval(a):
usměvánek, 28.11.2021