Advent
Advent
Advent
Je chladné ráno podzimní,
stromy i keře u téměř bez listí.
Krátící se světlo do denní,
kvapem blížící se advent věští.
Za chvíli zavoní jehličí v bytě
a celičký domov nazdobíme hbitě.
Advent je přece jen jeden v roce.
Tajemný čas a těšení se na Vánoce.
Publikoval(a):
usměvánek, 20.11.2021