Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sílu měj

Sílu měj

Kamarádka
holubice má
křídli
nehýbá

Hrej
životní děj
Hrej
sílu měj
Hrej
sílu dej

Věř v naší sílu
věř a běž
nebo leť
z trní se vypleť

Jdeme světem
za zvuku krve
slyšíš
srdce mé v tobě
tepe

Jsem s tebou
jsem
v tvém životě
držím tě
vzlétáme

Trny odevzdáme
tmě
jsme tu my dvě
pro nás slunce
hřeje
svítí
povzbuzuje

Letíme
my z trní
vyrvané
za zvuku krve
přátelské
Publikoval(a): kopretina7777, 12.11.2021
Přečteno (147x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti