Osudový čarostřelec
Osudový čarostřelec
Anotace: Pro mého partnera
Čarostřelec střílí
osudově
srdcově a zásadově
Nikdy nemám
strach
črostřelec není vrah
Je srdce tah
k tomu mému
a křídla v břichu
a doteky smíchů
jeho i mého
doteky anděla
zamilovaného
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.11.2021