Karma
Karma
Umouněné popelky
krásní
a zjizvené zlatokopky
zvrací na lodi
námořníků
Svět se točí
a karma vše vrací
a pánům také není
dlužna
Vyvrhelci
letí vstříc
nebesům
A zraněné holubice
dál letí
Tmavé stíny
životní
slunce umoudří
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.11.2021