Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kočka tklivá

Kočka tklivá

Jsem kočka
za soumraku
díl noci
pátku

Ráda mám noc kouzel
a světla ve tmě
A úklady divé
berou sny
kočce tklivé

Drápky tasím
jsem šelma
tedy se bráním

Hru
kdy
popravíš
nech za zdí
neútoč již

Mám ráda
sny
nezhasínej hvězdy
tlapky bolí
dlouho se brání

Mír náš
splyne
ve hvězdách
až pozlatí
hry životní
jako zvony svadební
Publikoval(a): kopretina7777, 30.10.2021
Přečteno (27x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti