Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní ráno

Podzimní ráno

usměvánek Básně » ?nezařazené?

Anotace: báseň z cesty

Podzimní ráno
Je ráno v autobuse sedím,
tak z okénka ven hledím.
Ráda se těším barvami podzimu
a přemýšlím o mlhách nad lesy,
však z okna vidím pouze tmu
a říkám si jenom, kde že jsi?
Kde že jsi hnědá, žlutá a jiná,
která se v barvách podzimu skrývá?
Zahalená v té dlouhé tmě podzimní,
jen tóny barev mi uších libě zní.
Publikoval(a): usměvánek, 23.10.2021
Přečteno (44x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti