Kapky krve
Kapky krve
Bojím se stvůry
bdí noční můry
odejdu
nevím kudy
V roklinách
mrzne strach
na řasách
Mrzne mé jméno
ve skalách
hledám co poprvé
světlo a teplo
Děs polykám
vím co odžívám
kapky
chutě krve
vrývají se do mne
Zamrzá co
hezké je
smutek zvláštně hřeje
krví tepe
Zima se vpíjí
do tepu
řasou němou
jdu ve tmě
po slepu
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.10.2021