Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beránci z mraků

Beránci z mraků

Beránci jsou oběšeni
beránci v nebesích
snily ty mraky
zadumáni
a ty teď hledáš kříž
utiš své ego
již
Publikoval(a): kopretina7777, 9.10.2021
Přečteno (29x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti