Prosba
Prosba
Měj mě rád
mé sny
mou tíhu
ať nikdy nepohřbíme
víru
Ať nikdy nechodíme
ke hřbitovu snů
ať zapomeneme zmatky
co dusí sny
ať nechodí k nám
zpátky
A za pláčem
ať se smějem
toď do věčného děje
a slunce jas
svítí v nás
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.9.2021