Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílé vlasy, jinovatkou asi

Bílé vlasy, jinovatkou asi

Jinovatko, odletím
zním zpěvem
ptačím
a věčně tančím
v bílém snění
zimy
to když
novorozeně
matka k prsům
přivine
k jaru
a
vrba lístky obroste

Životní děj
zda-li přežije

Jinovatko,

ve vlasech
zníš líbezně

zní můj smích

Jinovatko,
ať navždy
uchovám si překrásné
než-li mě pohltíš

Jinovatko,
bílé jsou hvězdy
porostlé tebou
jako mé sny
už navždy

A moudrost stáří
jinovatkou bílé
přikryjí časy
prorostou mnou
bílé vlasy
a žít budu
v jinovatce
po věčné časy
Publikoval(a): kopretina7777, 12.9.2021
Přečteno (32x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti