Ožívám
Ožívám
Anotace: Tak nějak se peru s osudem...
Našla
harmonii
mír a klid
tak ji nechte žít
tak ji nechte jít
A v pavučinách
včerejší slzy
utkvěly
Nechte mě jít
nechte mě snít
mám ráda
klid duší
mír a cit
Děkuji
za vaše bádání
v písmu zní
Děkuji
za vlídná slova
dnes ožívám
znova
Dnes jasný
byl to sen
a růže za uchem
završila den
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.9.2021