Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V čem je spása?

V čem je spása?

Požehnaný osud
kde je spása
žít bolestí
Božská krása
já ji naplním

Ale potom
sklenky vína
jsem žena nespoutaná
a manžel
mě ochočil

A já dnešní
den umrtvím
sklenky vína,divokost
a potom mě setne
meč
když střízlivím

A ten den
bude tajemstvím
nepovíš ho
já ti nevěřím

Splynu v tvých cigaretách
ve věčný dým
a závyslost v lásce
okusíš

A já rosplynu se
vždyť jsem
jen dým
Publikoval(a): kopretina7777, 4.9.2021
Přečteno (31x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Lipová, michaela07

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti