Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Lipová I my se jednou rozplyneme jako dým, a tak bojuji do posledního dechu a věřím , že dobro má smysl...A jednou až mi do rakve hodí po růži ,jak si přeji, budu se na to dívat a budou mi v nebi hrát, za život, za bolest za sílu a víru v lidské úsilí jíti cestou neobyčejnou, jako je život.
12.9.2021 20:32 | kopretina7777
Lipová:)....děkuji
12.9.2021 20:25 | kopretina7777
V nás.
7.9.2021 21:52 | Lipová
Děkuji, fajn, no je lépe za měsíc mi bude o rok víc, snažím se se vším srovnat a děkuji za vlídná slova:)
6.9.2021 0:53 | kopretina7777
ST rozumím, líp to napsat nejde. Snad už je fajn?
4.9.2021 23:39 | michaela07