Jinovatka ve vlasech
Jinovatka ve vlasech
Anotace: Za chvíli bude zima a starosti se kupí..
Zimostráz jinovatkou
zamrzl
a zima truchlivá
bez barev
jinovatkou do běla
mé vlasy zbarvila
A dech u oken
mě tiší
že někde končí
bílé časy
co vykreslily bolest
ve vlasech
upínám se k jaru
bude
a změním barvu
zarputile
a líčka budou růžová
a začnu růsti
odznova
do bílých vlasů
dá jaro krásu
a vše v barvách pokvete
až
jinovatka roztaje
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.8.2021