Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lesy,louky,klid

Lesy,louky,klid

Zapomenout na bolest
a světlo svý
jít si dál

Zapomenout
v přírodě
tam starosti
nemám

Zapomenout
v přírodě
louky, lesy, klid

Zapomenout
a život kout
bez
starostí pout
kout si mír a klid
a chuť vydržet a žít

Volnost, a chuť žít
ještě chvíli
chci zůstat
v přírodě
a starosti nežít

Louky
lesy
klid
Publikoval(a): kopretina7777, 25.8.2021
Přečteno (26x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti