Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věřím v jaro

Věřím v jaro

Co se skrývá za zdí
za úsměvy
a veselím

Kudy půjdu
kudy
kudy
svit měsíce
pohladím
věřím na lásku
a
svítání

V rytmu kopretiny
v dešti umírám
ve větru se chvěji
opadám

A znovu obrůstám
za přístřeší jara
znovu
jsem holka malá


A nikdo neví
o trní
co mi brání
jít bez ptaní
za sny

Duše bolí
k zbláznění
a po dešti
duhu pročešu
prsty

A pro tvé
svítání
plním si sny

Aby srostla
tvá křídla
zlámaná

Věřím v dobro
a tvůj život
věřím
a to je mnoho

S pokorou
mlčím
aby nastalo jaro
po zimě
chladivé
Publikoval(a): kopretina7777, 21.8.2021
Přečteno (16x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti