Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zabíjí mě křik

Zabíjí mě křik

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nemám ráda když někdo křičí, raději řeším věci klidem, jde mi to stále lépe...

V propasti temnot
dole v šeru
zabíjí mě
síla křiku

Mám ráda harmonii
mír a krásný den
zjitří se tento sen?

Rozpáraná řevem
smutný den
nechci umírat
v řevu temnotách
potřebuji se smát

Nelidská bolest
k srdci se dere
kde je harmonie

A vlídnost nadevše
a
selský rozum
vzňala se v hlubinách
cesta a temný strach

K harmonii spěji
oddám se ději
jaké roucho život
zahalí
Publikoval(a): kopretina7777, 18.8.2021
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti