Děkuji básníkům
Děkuji básníkům
Anotace: Děkuji ostatním básníkům za tipy a komentáře...Často se uchyluji k poezii, když vypisuji svoje city...A poezie řekne víc než dlouhé vysvětlování...
A já
chci dál jít
a tajná duše
chce odtajnit
že
mám ráda harmonii
mír a cit
Děkuji
za vaše bádání
po mých snech
co v odpovědích zní
notou čistou
pramení
Děkuji
za vlídná slova
a naději
že básně, srdce sdílejí
nádherné porozumění
v srdcích pramení
a já odtajním
své myšlenky
Svět se rozední
básníci milí
blízcí
ač vzdálení
pro věčnou cvíli
pochopení
Píšu, že
dnes toužím
ožít znovu
dnes
jasný je to sen
a růže v srdci
se vzňala
a já
vábný mám den
děkuji básníkům
za růži v srdci
co plá mi jako
pochodeň
Publikoval(a):
kopretina7777, 12.8.2021