Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Kopretinko, ta se Ti moc povedla... upřímná, oslovující.. ST
13.8.2021 6:05 | Hedullinn
Hezké vyznání, poezie, ta hra se slovy, metaforami a představami je mocná čarodějka pro toho, kdo ji dokáže vnímat, M.
12.8.2021 21:41 | Mirastus