Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oči kočičí

Oči kočičí

Nelišily se
byly jedno srdce
jedno tělo
a do noci
se jim zachtělo
kočkám vrnícím

Oči kočičí
lovily ve stínech
za mříží
měsíční tajemství

Oči kočičí
za brankou snů
ujídaly
vábivých dnů
za hry měsičních
paprsků

A procházely se
nočním kvítím
a tak moc
těšilo je žití
a měly v krvi
horkost chvil

V noci kočičí oči
pletly tajemství
další díl
lovu
tesknící v krvi
tesknící nocí
Publikoval(a): kopretina7777, 3.8.2021
Přečteno (30x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová, Do-sna, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti