Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl poznal peklo i ráj

Anděl poznal peklo i ráj

kopretina7777 Básně » o Lásce

Anotace: Přesně toto jsem po našem velkém dramatu večer,cítila ...

Včera zvečera
odlétat anděla
jsem viděla

Anděl
pár pírek pro vzpomínku
zanechal
poznal peklo
poznal ráj
beze mě nerad
nerad
ku cestě se dal

Nevím co dál
zdíleli jsme
srdce
ráj, peklo, sebe

S andělem odletělo
nebe
prázdno tolik
bolí a zebe
v peklo uvrhl mne
mé křídlo zlomené
on nevidí kdy se
radost navrátí

Druhé křídlo
vrostlé
spojené v duši
nás dvou
láskou stále
posvátnou

Smutně visí
křídla pokání
pohladím dlaní
ty křídla
zoufalý

Co cítí, můj anděl
bez něhož, neznám radost
pálí, hoří pokání
hladím jeho
vzpomínku dlaní
hladím křídla
kdy se uzdraví

Chybí druhé z křídel
teď nevím
kde bloudí
zvláštně mizí
mi
světlo z dlaní
co hladily ho
co je to za pokání

Anděl vše co dal
si vzal
bolí to prázdno
bolí dál...

A dnes...
vrátil se
naše křídla spojila se
a nezní srdce prázdně
a večeříme
co stůl dal
peklo i ráj

Však
na křídlech
lásky
jsme neseni
v pohádku snů
lásku manželů
Publikoval(a): kopretina7777, 29.7.2021
Přečteno (103x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Do-sna, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti