Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudová

Osudová

Los Berlinos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ze života...

Osud tě do cesty
Mně jen tak postavil
Taky mně nakázal
Abych tě pozdravil

Já to však prováhal
Abych to napravil
Tak jsem si pro tebe
Zdravici připravil

Ahoj
Jak se vede
Doufám že do smrti
Neslezu z tebe

Taky jsem osudu
Dost přísně nařídil
Aby nám setkání
Co nejdřív zařídil
Publikoval(a): Los Berlinos, 6.4.2011
Přečteno (126x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 23:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti