Křídla labutí
Křídla labutí
Anotace: Křídla zlámaný, křídla...Kam doletí???
Křídla labutí
ke hradu
se nesla
Křídla labutí
nikdy
se nevrátí
Hrad
a
temné zákoutí
zlomilo
křídla labutí
A rybník u hradu
zněl v záhadu
že labutím
otrávil svět
voda v něm
jed
Publikoval(a):
kopretina7777, 7.7.2021