Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl křídla ti dal

Anděl křídla ti dal

kopretina7777 Básně » o Lásce

Anotace: Minulost, přítomnost...

Růži si držela
a patřil ti svět
byla jsi květ

A pak
jsi zjistila
že nemáš křídla svá
a
polovina těla
k lásce volá

A anděl
jenž znal ráj
ti křídla dal

A ty jsi letěla
láskou zmámena
a křídlo půjčila
svému milému
a měsíc zářil
cestě vstříc
čistá láska
bez hranic

Anděl křídla
tvá
křídla
znal
a svět hezky hrál
první krůčky, byly skoky
láska plála
láska hrála
nedohrála

Labutě teskně
zpívaly
když se
pouta trhali

Píseň
jenž zněla
skřípěla
slůvka zlá
a nota falešná
k tanci hrála

Křídla tvá
bolest zlomila
šla jsi dál
různé melodie
ti svět hrál

V cestě dlouhé
tvůj osud
krále dal
a
ten
křídlo dal
a
za ženu vzal

Bůh žehnej
dvěma
párům křídel
ať nenarazí do svodidel
Publikoval(a): kopretina7777, 6.7.2021
Přečteno (111x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 15:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti