Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji
4.7.2021 5:44 | kopretina7777
Je technika a je výmluvnost. To první dobře. To druhý výborně, takže S. Tip. Mám radši hodnotu obsahu, než technickou stránku, byť je vskutku nezbytná.
Díky.
4.7.2021 5:25 | Marcone