Mrazení zad
Mrazení zad
Utrhněte křídla
andělům
zabijte
jejich krásu
Odstříhněte křídla
motýlům
zatemněte slunce
v
jasu
V něměm úžasu
vyděšené tělo
přichází o vnitřní
květ
Němý úžas zmlkl
za sekundu
začíná zmar
Přestal jsi si
se mnou povídat
přestal jsi se
tmy bát
Já nechci
v tichu umírat
já se chci smát
Zanechal si
ženu v tichu
co spí
bez oddechu
v
mrazení zad
Publikoval(a):
kopretina7777, 27.6.2021