Píši svůj strach
Píši svůj strach
Anotace: Je noc a já píšu, tyto řádky, mých vteřin...
Za mlhou je tma
a
andělé se utopí
v beznaději
A já
píši svůj strach
v mrtvých vteřinách
bolestného ticha
Plynu proudem
roztříštěná o skály
a
modlím se k těm
kteří
se mnou zůstali
Publikoval(a):
kopretina7777, 16.6.2021