Andělé v beznaději
Andělé v beznaději
Andělé
jsou krásní
v
zářivé beznaději
Září světem
pomahají
Andělé
co křídla
už
nemají
Světem jdou
s láskou tou
upřímnou
Dveře podrží
náruč nabídnou
se svojí
útěchou
A tato láska
ve smutku
dá
štěstí osudu
jenž bolí
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.6.2021